Jakirović: Primili smo gol kakav ozbiljna momčad ne može primiti

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

DINAMO je u utakmici četvrtog kola kao domaćin na Maksimiru pobijedio Goricu 2:1 i zadržao je maksimalan učinak ove sezone. Prvak Hrvatske je poveo već iz prve prilike. Marko Rog je odlično ubacio u šestoj minuti, a Sandro Kulenović krasno zabio glavom.

Dinamo je drugi gol zabio u 57. minuti opet preko Kulenovića. Sjajna kontra koju je započeo Bernauer, lopta je stigla do Cordobe na lijevoj strani, ovaj je ubacio, a Kulenović je iz blizine zabio za 2:0. Utakmicu je komentirao Sergej Jakirović, trener Dinama.

"Dobro smo ušli u utakmicu. Bili smo dominantni. Nakon indirekta smo izgubili nit igre, unijeli su nam pomutnju autima i kornerima, čak su imali i veći posjed. Nedostajalo nam je tu više pritiska i energije. Napravili smo planski dvije zamjene na odmoru, zabili drugi gol i imali još nekoliko lijepih situacija. Na kraju smo primili gol kakav ozbiljna momčad ne može primiti", rekao je Jakirović.

Kako ste zadovoljni igračima koji su zaigrali u prvih 11?

Vidjelo se da nedostaje ritma u određenim dijelovima utakmice, želja je velika i u toj želji smo radili greške. Sigurno ćemo ove igrače koristiti i ubuduće.

Cordoba?

Ima veliku energiju i puno se troši. Jako je brz, igrat će još bolje kad se uigra s ostatkom ekipe. On je stalna latentna opasnost koja radi razliku.

Što je s Mmaeeom, prvo je stradalo rame pa nos?

Sve je u redu s ramenom, ali vidjet ćemo još kad se ohladi. Veći problem je nos, još mu ide krv u svlačionici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.