Kane: Trener je rekao da budemo nemilosrdni. Htjeli smo i 10. i 11. gol

Foto: EPA

DINAMO je u prvom kolu Lige prvaka doživio najveći poraz u svojoj povijesti. Na gostovanju u Münchenu kod Bayerna hrvatski je prvak poražen s ogromnih 9:2 i tako postao prvi klub u povijesti ovog natjecanja koji je na jednoj utakmici primio devet pogodaka.

Bayern je već u prvom poluvremenu zabio tri gola, da bi se Dinamo zatim na trenutak vratio u utakmicu i ekspresnim pogocima na startu drugog dijela došao na 3:2. Ipak, to kao da je samo razbjesnilo nogometaše Bayerna, koji su do kraja nemilosrdno punili mrežu Ivana Nevistića.

Kane: Trener je rekao da budemo nemilosrdni

Prvi strijelac utakmice bio je Harry Kane, koji je postigao četiri pogotka, od čega tri iz kaznenih udaraca. On je nakon susreta stao pred kamere Arena Sporta, a evo što je rekao:

"Htjeli smo ući jako i mislim da smo to uspjeli. Od početka do kraja, osim ovih pet minuta početkom drugog dijela, bili smo dobri i uvjerljivi. Htjeli smo nastaviti s dobrom formom, ovaj rezultat to potvrđuje. Trener je rekao da budemo nemilosrdni. Prvi, drugi, treći, četvrti, išlo je kao na traci. Došli smo do devet, htjeli smo 10. i 11., moramo tako nastaviti."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.