Katastrofa za Real. Ozlijedio se i Vinicius

Foto: EPA

BRAZILSKI napadač Vinicius propustit će kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo protiv Čilea i Perua zbog ozljede vrata, rekao je u nedjelju brazilski FA (CBF). Vinicius je pretrpio ozljedu vrata tijekom domaće pobjede Real Madrida protiv Villarreala u subotu (2:0), a veznjak Fulhama Andreas Pereira pozvan je da ga zamijeni, stoji u priopćenju CBF-a.

Katastrofalna je to vijest za Real Madrid, kojem se u istoj utakmici ozlijedio i legendarni desni bek Dani Carvajal. Španjolskog 32-godišnjeg reprezentativca sigurno čeka duža pauza nakon što je ozlijedio koljeno u duelu s Yeremijem Pinom, igračem Villarreala. 

Brazilski izbornik također u problemima

Viniciusova ozljeda povećava probleme brazilskog izbornika Dorivala Juniora jer je već bio prisiljen pozvati Lucasa Beralda iz Paris Saint-Germaina, Wevertona iz Palmeirasa i Alexa Tellesa iz Botafoga kako bi zamijenili ozlijeđene Bremera iz Juventusa, Alissona iz Liverpoola i Guilhermea Arana iz Atletico Mineira.

Brazil je tek peti u poretku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo CONMEBOL-a s 10 bodova nakon osam utakmica. Prvo će igrati s Čileom u Santiagu 10. listopada, a pet dana kasnije ugostiti Peru u Braziliji. Prvih šest od 10 reprezentacija kvalificirat se izravno na Svjetsko prvenstvo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.