Krovinović: Među nama ne smije niti će nastati euforija

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK je u 11. kolu SuperSport HNL-a pobijedio Lokomotivu 2:1 i tako barem privremeno pobjegao Rijeci i Dinamu na sedam bodova prednosti. U napetoj utakmici Hajduk je rano stigao u vodstvo, ali Lokomotiva je do poluvremena izjednačila i dugo držala bod. Ipak, Niko Sigur je u 76. minuti zabio za slavlje momčadi Gennara Gattusa. Utakmicu je komentirao Filip Krovinović, veznjak Hajduka.

"Lokomotiva je danas igrala dobar presing, a mi nismo na dobar način iskoristili prostor kod bekova. Ipak, u globalu mislim da smo odigrali jednu kvalitetnu utakmicu i da postajemo sve bolji i bolji. Malo nam fali taj posljednji pas, ali siguran sam kako ćemo i to usavršiti. Gol nas je malo presjekao, ali to je nogomet. S našim mentalitetom uspjeli smo na kraju pobijediti i to je najbitnije", rekao je Krovinović pa odgovorio na nekoliko pitanja.

Što vam je trener rekao na poluvremenu?

Da znamo koja je utakmica, da oni igraju na tranziciju i da ne smijemo gubiti glavu. To smo i napravili, nismo se predavali i na kraju zasluženo pobijedili. 

Imali ste nekoliko izglednih prilika za gol. To znači da igrati, da kreirate...

Da, zato mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Treba nam samo malo više mirnoće, ali dobro, idemo kolo po kolo. Duga je sezona.

Od kada je došao Rakitić kao da si prodisao. Dobio si partnera na sredini terena s kojim se dobro razumiješ.

Sigurno da mi Ivan pomaže, svi znamo tko je on i koliko može pomoći ekipi. Uživamo u svakoj utakmici, naporno radimo. Nadam se da ćemo nastaviti niz. 

Mislite li da će nakon ove utakmice narasti euforija među navijačima?

Među nama ne smije niti će nastati euforija. Nismo još ništa napravili, tek je 11. kolo. Prvenstvo se završava tek u petom mjesecu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.