Navijači Dinama na Fejsu: Balkanski Real Madrid i kraj

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

PRVAK Hrvatske Dinamo je na sjajan način odradio prvu utakmicu play-offa Lige prvaka. Zagrebački klub je pobijedio Qarabag rezultatom 3:0 na Maksimiru i došao na korak do najelitnijeg klupskog natjecanja. Dinamo je slavio golovima Marka Pjace u 29. i fantastičnog Sandra Kulenovića koji je ušao u 63. minuti i golovima u 75. i 80. minuti donio Dinamu veliku pobjedu. 

Uzvrat je sljedeće srijede u Azerbajdžanu gdje će Dinamo braniti veliku prednost i pokušati potvrditi plasman u Ligu prvaka koji bi klubu donio ogroman profit. U slučaju ulaska u Ligu prvaka zaradit će od UEFA-e minimalno 18.6 milijuna na ime nagrade. Klupski ranking, desetogodišnji koeficijent i udio od marketinga bi Dinamu donijeli još 10 milijuna eura. Svaki bod u Ligi prvaka vrijedi još 700.000 eura.

Navijači Dinama mogu biti veoma zadovoljni večerašnjom izvedbom, a ispod klupske objave na službenoj Facebook stranici nižu se brojni komentari. Ovo su neki od njih:

"Nadam se da će naš trener ali i izbornik shvatiti nakon ove utakmice shvatiti da Kulenović mora započeti svaku utakmicu (taman više nijedan gol ne zabio) / biti pozvan na svako reprezentativno okupljanje jer nemamo takvu špicu od Mandžukića"

"Da, ovo je Dinamo!...smireno i kada je protivnik kombinatorno bolji...nije ovo još gotovo, ali..... skoro nitko nikad ne spominje trenera Jakirovića. Ovo je danas najviše njegova pobjeda s promjenom u 3-5-2 oko 60. minute"

"Balkanski Real Madrid i kraj"

"Petković igrač manje.... Pojačanja za ovu sezonu odlična, mali Baturina igrač za Real Madrid, svaka čast"

"Sudac potpuno izgubljen ali nakon 3-5-2 totalna dominacija i zasluzena pobjeda"

"Još jedna europska pobjeda za pamćenje, ali ulaskom u LP postajemo svemirski brod za sve!"

"Kako smo moćni, fizički i taktički vrlo dobri, ali najvažnije jaki u glavi"

"Kule ima pristup svakoj tekmi kakav bi trebao imati svaki igrač koji obuče ovaj sveti dres! Pohvale treneru za promjenu sustava, Nevističu, Marokancu, bilo je ovo jako stresno gledati ali s happy-endom!! RPG je za doživotni ugovor"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.