Prvi centar Lakersa potpisao za Bešiktaš

KRILO Los Angeles Lakersa Lamar Odom (32) potpisao je jednogodišnji ugovor s Bešiktašom za što bi trebao inkasirati dva milijuna dolara ostane li u klubu do kraja sezone, navodi španjolska Marca.

Kao i ostale NBA zvijezde koje su se odlučile na europski angažman i najkorisniji šesti košarkaš iz prošle sezone u ugovoru ima ugrađenu klauzulu koja mu omogućava povratak "preko bare" u slučaju prekida "lockouta".

Odomu je, čini se, dosadilo čekanje okončanja pregovora između Igračkog udruženja i vlasnika klubova u NBA ligi i želi igrati, a ponuda Beşiktaşa bila je izdašna.

Odom je igrač s 12-godišnjim NBA iskustvom, a u karijeri je nosio dres LA Clippersa, Miamija i od 2005. godine LA Lakersa. Ukupno je na prosjeku od 14.6 koševa, 8.9 skokova i 4 asistencije.

Odom će se tako u Bešiktašu pridružiti Deronu Williamsu, playmakeru New Jerseyja koji je već ranije postao član istanbulskog kluba. Usprkos kvalitetnim brojkama i uspješnoj karijeri, Odom nije bio prva želja kluba za pojačanje pod koševima. Bili su to Kevin Love, Carlos Boozer i Williamsov kolega iz Netsa Brook Lopez. Međutim, nakon njihovih odbijanaca odlučili su se na Odoma koji je ponudu prihvatio nakon što mu je zeleno svijetlo dala njegova bolja polovica, Khloe Kardashian.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.