Rumunji ponovno oduševili svijet. Pogledajte što su napravili za hotelsko osoblje

Screenshot: X

NOGOMETAŠI Rumunjske u osmini finala izgubili su od Nizozemske (3:0) i ispali s Europskog prvenstva. Rumunjski reprezentativci oduševili su nogometne pratitelje time što su svoju svlačionicu na Allianz Areni ostavili potpuno čistom te ostavili poruku organizatorima, odnosno Nijemcima, kojom zahvaljuju na gostoprimstvu i lijepim iskustvima na turniru.

No, to nije bilo jedino djelo kojim su Rumunji došli u centar pozornosti. Društvenim mrežama dijele se snimke na kojima igrači izbornika Edwarda Iordanescua i njegov stručni stožer plješću osoblju u hotelu Melchior Park u Würzburgu, gdje su bili odsjeli tijekom turnira.

Rumunjski nogometaši time su se zahvalili ljudima koji su danima ispunjavali njihove potrebe. Nakon pljeska Iordanescu se rukovao sa svim članovima osoblja. Brojni ljudi pohvalili su njihovo ponašanje ispod objave na X-u: "Dragi ljudi", "Pokazali su poštovanje", "Postavili su standard", "Ove priče postaju sve bolje i bolje"...

Rumunjska u skupini osvojila četiri boda

Rumunjska je turnir otvorila uvjerljivom pobjedom nad Ukrajinom (3:0), potom je izgubila od Belgije (0:2) i zatim remizirala sa Slovačkom (1:1). Kao prvoplasirana, s najboljom gol-razlikom jer su sve reprezentacije imale po četiri boda, prošla je u osminu finala, gdje ju je izbacila Nizozemska. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.