Savršena utakmica Danija Olma. Proglašen igračem utakmice, Dinamo mu čestitao

Foto: EPA-EFE

ŠPANJOLSKA je u četvrtfinalu Europskog prvenstva pobijedila Njemačku 2:1 nakon produžetka. Španjolci su poveli u 51. minuti golom Danija Olma, u 89. je izjednačio Florian Wirtz, a pobjedu Španjolcima donio je Mikel Merino u 119. minuti susreta. Oni će u polufinalu igrati s boljim iz susreta Francuske i Portugala.

Apsolutno prvo ime utakmice bio je bivši Dinamov igrač Dani Olmo, koji je zabio prvi i odlično asistirao za drugi gol. Sjajna desetka Španjolske proglašena je igračem utakmice, a najbolje je ocijenjen i na platformi Sofascore. Olmo je u igru ušao u 8. minuti umjesto ozlijeđenog Pedrija. U 51. minuti sjajnim udarcem na asistenciju Laminea Yamala pogodio je Neuerov kut za 1:0, a u produžetku je odličnim centaršutom pogodio Merina.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ OLMOV GOL, A OVDJE ASISTENCIJU ZA 2:1

"Užasno sam iscrpljen. Ponosan sam na ovu momčad, koja se borila do zadnje sekunde. Ma, nevjerojatno, presretan sam. Nadam se samo da Pedrijeva ozljeda nije ozbiljna jer nam je on jako važan igrač. Ovu pobjedu posvećujemo njemu. Pred kraj utakmice, kad više nemaš snage, igraš samo srcem. Dobro ćemo ovo proslaviti, ali ne previše, jer je sljedeća utakmica već za četiri, pet dana", rekao je Olmo.

Svojem bivšem igraču na društvenim mrežama čestitao je i Dinamo. "Bravo Olmić", objavio je hrvatski prvak i u vrlo kratkom roku dobio tisuće lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.