VIDEO Đoković prozvao publiku na Wimbledonu: Lakuuuuu noooć! Ne možete mi ništa

Foto: EPA

NOVAK ĐOKOVIĆ u osmini je finala Wimbledona s 3:0 u setovima pobijedio Holgera Runea. Bilo je 6:3, 6:4, 6:2. Srpski tenisač u četvrtfinalu će igrati protiv Alexa De Minaura, devetog igrača svijeta. Đoković je tijekom meča s Runeom opet naišao na neprijateljsko raspoloženje dobrog dijela publike na Wimbledonu, a za njih je imao poruku u izjavi nakon ogleda.

"Čestitam iz dubine duše svim navijačima koji su ostali ovdje i pokazali respekt prema igraču, u ovom slučaju meni, a svima koji su odabrali pokazati nepoštovanje - želim vam lakuuuuuuuuu noooooooć. Gooood niiight", rekao je Đoković, na što ga je voditelj intervjua upozorio da su oni ipak možda samo navijali za Runea.

"Ne prihvaćam to, znam da su navijali za Runea, ali to je isprika i za hukanje. Na Touru sam više od 20 godina, znam sve trikove, ali sve je to u redu. Fokusiram se na ljude koji vole tenis, plate kartu, cijene napore igrača. Igrao sam u mnogo neprijateljskijim atmosferama, ne možete mi ništa", odgovorio je Đoković, čiju izjavu možete pogledati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.