19-godišnjak u Bjelovaru gušio i tukao čovjeka, pokrao ga i prijetio paležom

Ilustracija: Pixsell

Bjelovarsko-bilogorska policija dovršila je kriminalističko istraživanje kaznenog djela razbojništva počinjenog početkom mjeseca na štetu 49-godišnjeg muškarca iz Bjelovara.

"Osnovano se sumnja da je 19-godišnjak, 2. listopada, u večernjim satima, u jednom stanu na području Bjelovara nakon kraćeg verbalnog sukoba tjelesno napao 49-godišnjaka udarajući ga šakama po glavi i tijelu.

Kada je muškarac pobjegao u kupaonicu za njim je došao 19-godišnjak koji ga je nastavio udarati i od njega zatražio da iz džepova izvadi sav novac koji ima kod sebe te da mu ga preda, a što je muškarac u strahu i učinio", objavila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Mladić prijetio paležom kuće 49-godišnjaka

"Za vrijeme dok mu je davao novac u ruke, 19-godišnjak je zaprijetio da će mu zapaliti kuću ukoliko događaj prijavi policiji. Potom ga gušio ne dopuštajući mu da iziđe iz stana.

Nakon nekog vremena, 49-godišnji muškarac je uspio pobjeći iz stana da bi 19-godišnjak trčao za njim, sustigao ga i rukama odgurnuo uslijed čega je on udario glavom u štok terase ugostiteljskog objekta i zadobio tjelesne ozljede. Kada je ustao, 19-godišnjak ga je gurnuo na cestu gdje je pao na asfalt i dodatno se ozlijedio, a počinitelj je pobjegao.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 19-godišnjak počinitelj kaznenih djela razbojništva, sprječavanje dokazivanja i prijetnje na štetu 49-godišnjeg muškarca zbog čega je uhićen. Provedene su izvidne i dokazne radnje nakon kojih je 19-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku", priopćeno je iz policije.

Protiv 19-godišnjaka podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.