Djevojčice nožem izmasakrirale prijateljicu kako bi udovoljile mitološkom biću koje ubija djecu

Foto: Facebook, YouTube

STRAVIČAN zločin dogodio se u američkom Wisconsinu gdje su dvije 12-godišnje djevojčice u šumi nožem izbole prijateljicu kako bi ugodile fiktivnom mitološkom stvorenju po imenu Slender Man o kojem su čitale na internetu.


12-godišnja žrtva jedva je preživjela napad iako je zadobila 19 ubodnih rana. Liječnici su izjavili da joj je jedna rana za samo jedan milimetar promašila glavnu arteriju u blizini srca. Djevojčica se trenutno nalazi u stabilnom stanju.

U ponedjeljak je na sudu odlučeno da će se maloljetnim napadačicama suditi kao odraslim osobama za pokušaj ubojstva prvog stupnja. Svakoj prijeti i do 60 godina zatvora. Svakoj je odobrena je jamčevina od 500 tisuća dolara.

U kaznenoj prijavi stoji da je jedna od djevojčica rekla detektivu da su pokušale postati "proxies" (ljudi koji su pod utjecajem i kontrolom Slender Mana). Slender Man je fiktivno biće koje je između ostalog poznato po otmicama i ubojstvima djece. Sve o njemu i skupini koja je zaluđena tim fiktivnim stvorenjem pročitale su na stranici creepypasta.wikia.com gdje se objavljuju horor priče i legende. Nakon ubojstva planirale su pobjeći u demonsko šumsko utočište.

Djevojčice su ubojstvo prijateljice planirale mjesecima, a u realizaciju su krenule u subotu ujutro nakon dječjeg pidžama partyja. Imena djevojčica nisu objavljena jer odvjetnici planiraju prebaciti slučaj na maloljetnički sud. Obje su se na saslušanju pojavile u okovima i zatvorskim odijelima okružene čuvarima.


Članovi obitelji jedne djevojčice briznuli su u plač kada su na sudu prikazane fotografije pokušaja ubojstva. Obitelj druge djevojčice sjedila je skamenjena lica. Jedna od optuženih izjavila je da viđa Slender Mana u snovima. Kaže da ju promatra te, čita misli i teleportira.

Djevojčice su pozvale prijateljicu da prespavaju zajedno u petak navečer. Mislile su je ubiti tijekom sna kako ju ne bi morale gledati u oči. Taj plan su odgodile, ali su je na kraju idućeg jutra za vrijeme igre skrivača u obližnjoj šumi ipak napale nožem. Jedna je djevojčica rekla drugoj: "Naljuti se, poludi".

Žrtva je počela vrištati i govoriti da ih mrzi i htjela pobjeći. Nakon što su je izbole ostavile su je da leži u šumi. Uspjela je dopuzati do ceste gdje ju je pronašao biciklist u prolazu. Hitno je operirana i iako je traumatizirana, nalazi se u stabilnom stanju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.