Index u veljači najposjećeniji hrvatski portal prema svim istraživanjima

U DESETOJ godini postojanja Index.hr je po prvi puta priznat kao najposjećeniji hrvatski portal prema baš svim istraživanjima.

Prema Googleovom AdPlanneru Index je u veljači zabilježio 1.5 milijuna posjetitelja (Unique visitors) u svijetu, od čega 910 tisuća u Hrvatskoj, čime je prema Googleu zadržao poziciju najposjećenijeg portala u regiji, koju drži već godinama.



Prema neovisnom servisu za mjerenje posjećenosti Alexa, Index je također već godinama najposjećeniji hrvatski portal, te jedini hrvatski web site među 2,500 najposjećenijih web stranica na svijetu.

Alexinu komparaciju posjećenosti vodećih hrvatskih web stranica možete vidjeti na sljedećem grafu:



Novost u veljači je prvo mjesto i prema istraživanju Gemius. Zanimljivo, do prve pozicije Index je došao nakon što su prošli mjesec regulirana pravila mjerenja, te je u velikoj mjeri spriječeno varanje na statistikama.



Za one koji će u komentarima napisati komentar "hvalite me usta moja", odmah odgovaramo: ne hvalimo se sami, samo prenosimo što kažu Google, Gemius i Alexa ; ) Svima ostalima zahvaljujemo na posjeti, i pozivamo ih da posjete i našu, također najpopularniju, Facebook stranicu na adresi www.facebook.com/index.hr.

Od cijele redakcije Indexa, od srca hvala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.