Ovo je novi auto SDP-ove županice: Audi A6 S line vrijedan više od 430 tisuća kuna

Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL

PRIJE nekoliko dana u Narodnim novinama objavljeno je kako je postupak nabave tri nova automobila za Sisačko-moslavačku županiju završen te da je izabran ponuditelj. Procijenjena vrijednost natječaja bila je 570 tisuća kuna, i to 350 tisuća kuna za jedno vozilo, osobno vozilo više srednje klase - limuzina dvovolumen, rabljeno, ali godine proizvodnje 2013. Te 220 tisuća kuna za dva, isključivo nova vozila, "posljednji dostupni model od proizvođača",  osobno vozilo niže srednje klase - trovolumen.

SDP-ova županica Marina Lovrić Merzel za prvi automobil Porsche Leasingu Zagreb platit će čak 432.941,33 kuna s PDV-om, dok će za druga dva vozila, niže srednje klase, dati 248.753,46 kuna.

U specifikaciji za osobno vozilo više srednje klase bilo je navedeno da automobil mora biti turbodiesel, max 3000 ccm, najmanje 150 kw, s automatskim mjenjačem.



"Nemam što reći, mediji su danas napisali sve ono što su željeli bez obzira na to je li istina ili nije", rekla je županica Lovrić-Merzel u Dvoru, gdje je bila u posjetu s predsjednikom Josipovićem. Dodala je da je prijašnji automobil bio na leasing, a rata za novi manja je od prijašnje.

"Ako dnevno prijeđete više od 250 kilometara, jer moja županija nije samo Sisak nego je prostorno jedna od najvećih, a ja poznajem svako selo svoje županije, onda možete reći i da i ne. Birači će reći je li umjesno ili nije, a bitno je da je jeftinije nego prije", rekla je Lovrić-Merzel.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.