Curicu u Australiji prije par dana napao krokodil. Sad su nađeni dijelovi tijela

Australska policija pronašla je dijelove tijela dok je tragala za 12-godišnjakinjom za koju se vjeruje da je bila žrtva napada krokodila, piše BBC.

Curica je zadnji put viđena u utorak kako se kupa s obitelji u blizini aboridžinskog grada Nganmarriyanga.

"Ovo je tužna vijest za obitelj, zajednicu i sve koji su uključeni u potragu", rekla je viša narednica Erica Gibson, dodajući da će policija pružiti podršku obitelji. "Ozljede su potvrdile napad krokodila", dodala je Gibson.

40-ak ljudi tragalo za curicom

Čak 40 lokalnih stanovnika pomoglo je policajcima u potrazi za djetetom, koja je započela nedugo nakon što je prijavljen nestanak 12-godišnjakinje.

Gotovo 36 sati pretraživali su područje pješice, čamcem i uz pomoć helikoptera, kroz zahtjevan teren s gustom vegetacijom i uskim, vijugavim vodenim putem.

Nisu navedeni detalji o tome je li krokodil za kojeg se sumnja da je napao dijete pronađen.

Ovo područje je dom za oko 100.000 slanovodnih krokodila, više nego bilo gdje drugdje na svijetu. Napadi su ipak neuobičajeni.

Prošle su godine bila najmanje dva napada krokodila ovdje - devetogodišnji dječak ozlijeđen je u siječnju, dok je plivao u Nacionalnom parku Kakadu, a farmer je izbjegao čeljusti zvijeri tako što ju je ugrizao, ali smrtonosnog napada nije bilo od 2018.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.