Filipinac u Rijeci: "Radim gladan, žedan, završio sam na ulici". Mnogi mu nude posao

Foto: RTL

NAKON što je prije mjesec dana RTL objavio priču o Filipinci Arielu A. Montifaru, koji je rekao da gladan i žedan vozi autobus u Rijeci, a potom da je izgubio i taj posao te ostao ne cesti, došlo je do obrata.

Javili su se poslodavci koji mu nude posao.

Podsjetimo, priča je krenula kad je šestero radnika iz Nepala i Filipina početkom srpnja izašlo s pričom da su gladni i žedni te da voze gradske autobuse u Rijeci. "Gladni smo, ne samo ja. Nisam sebičan, plakat ću za svoje kolege. Još troje Nepalaca je s nama, nemamo vode, hrane, nemamo novca za kupiti hranu", rekao je tada Ariel.

Ostao bez posla, završio na ulici

Nakon što se požalio, Ariel je ubrzo ostao bez posla i završio na ulici. Došao je u Zagreb, gdje odsjeda kod prijatelja.

"Sve je ovo jako teško za mene i moju obitelj. Nisam im ništa rekao, kao ni djeci, jer znam što bi bilo. Bili bi zabrinuti za moju situaciju. Zadržat ću to za sebe, u svom srcu i mislima", kazao je u petak Ariel.

Sada mu se nekoliko tvrtki javilo i ponudilo poslove. "Pokrit ću mu troškove hrane i smještaja, dobit će posao. Riješit ćemo njegove papire ako je potrebno", rekla je jedna gospođa koja se javila i zatražila Arielov kontakt. 

Nije jedina, uslijedilo je više poziva tvrtki koje su spremne pomoći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.