FOTO Hrvatska pošta: Poštari dostavljaju pošiljke cijeli dan, čak i između 10 i 17

Foto: Hrvatska pošta

Iz Hrvatske pošte pohvalili su se kako poštarice i poštari diljem Hrvatske vrijedno i odgovorno dostavljaju pošiljke na adrese primatelja, bez obzira na velike vrućine. 

"Dostava pošiljaka jedna je od djelatnosti u kojima je rad na otvorenom sastavni dio posla. To podrazumijeva rad u svim vremenskim uvjetima, uključujući i visoke temperature kojima svjedočimo ovih dana", poručili su. 

"Radnici su upoznati s najvažnijim smjernicama"

Napomenuli su kako se pošiljke dostavljaju cijeli dan, što znači i u razdoblju između 10 i 17 sati kad je najveći rizik po zdravlje zbog visokih temperatura. Zamolili su građane da pokažu razumijevanje prema poštaricama i poštarima koji im donose pošiljke.

"Radnici Hrvatske pošte upoznati su s najvažnijim smjernicama za siguran rad i zaštitu od vrućina te ovim putem pozivamo i korisnike da se pridržavaju preporuka stručnjaka za siguran boravak na otvorenom koliko god mogu", naglasili su. 

Podsjetili su kako se detaljne upute o tome kako se treba ponašati za vrijeme velikih vrućina i kako prepoznati znakove toplinskog udara nalaze se na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.