FOTO Ovo je muškarac koji je oteo ženu kod Umaga

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

UMAŠKA je policija jutros oko 8:30 uhitila muškarca kojeg sumnjiče da je jučer ujutro oteo ženu na području Petrovije. Nad osumnjičenim je u tijeku provođenje kriminalističkog istraživanja.

Osumnjičeni 60-godišnjak priveden je u Županijsko državno odvjetništvo gdje ga upravo ispituju državni odvjetnici.

Podsjetimo, policija je dojavu o otmici žene s parkirališta u Petroviji dobila jučer oko osam sati ujutro. Nekoliko sati kasnije žena je pronađena u mjestu Matelići.

Prema prvim informacijama, muškarac je ženu ugurao u automobil te se s njom odvezao u nepoznatom smjeru. Brzom reakcijom i intervencijom policijskih službenika žena je pronađena, a policijski službenici nastavili su potragu za muškarcem. Tijekom jučerašnjeg dana blokirane su ceste diljem Istre, a policija je zaustavila brojna vozila.

Sam se predao

Kako javlja Eurostar Umag, policija je još sinoć opkolila šumu u kojoj se otmičar skrivao, ali kiša im je usporavala akciju. No, kako javlja HRT, muškarac se sam ušetao u postaju i predao.

"Policija je jučer od jutarnjih sati do danas tražila otmičara, prema neslužbenim informacijama bjegunac se sam prijavio u policijsku postaju Umag, gdje se i sada nalazi. Nad njime se provodi kriminalističko istraživanje, koje bi moglo potrajati, kažu iz policije. Nakon toga bit će predan sucu istrage, a to će biti danas tijekom dana ili tijekom sutrašnjeg jutra", objavio je HRT.

Kako se jučer moglo neslužbeno doznati, otmičar i žena koju je oteo poznaju se od prije. Ona ga je prijavljivala zbog teškog nasilja. Muškarac je već bio u zatvoru zbog većih kaznenih djela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.