FOTO Ceste u Glini pod vodom

Foto: Facebook

Stigla je promjena vremena koju su meteorolozi najavljivali. Tako je sinoć jaka kiša zahvatila Split i Vis te Varaždin, a večeras je kiša praćena grmljavinom pala i u metropoli. U Glini su uslijed obilne kiše poplavljene prometnice i objekti. Na terenu su vatrogasci, izvijestio je HRT.

"Večeras oko pola 7, uslijed izvanredne količine oborina u kratkom vremenu, potopljena je ulica S. i A. Radića, Korzo i nekoliko okolnih ulica. Izlaskom svih komunalnih službi na teren i intervencijom DVD-a Glina i DVD-a Viduševac podijeljene su vreće s pijeskom na kritičnim lokacijama. Nažalost, u neke lokale na Korzu je ušla voda.

Ispumpavanjem na samom Korzu i Banovcu te smanjenjem padalina voda se povlači, a s obzirom na daljnje padaline, aktivnosti će trajati dok se kompletna situacija ne stabilizira", objavio je na Fejsu gradonačelnik Gline Ivan Janković.

Večeras oko pola 7 uslijed izvanredne količine oborina u kratkom vremenu, potopljena je ulica S.i A. Radića, Korzo i...

Objavljuje Ivan JankovićPonedjeljak, 19. kolovoza 2024.

Fotografije iz Gline na Facebooku je objavila i dogradonačelnica Branka Bakšić Mitić.

Nevrijeme i u Kutini

Nešto poslije 22 sata jaka kiša padala je i u Kutini gdje su neke ulice pretvorene u potoke, a vatrogasci su pozvani na nekoliko intervencija ispumpavanja potopljenih podruma.

No, situacija se brzo normalizirala, jer pljusak nije bio dugotrajan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.