Kaufland: Od 1.10. veće plaće našim zaposlenicima

Foto: Press foto

Nakon velikog povećanja bruto plaća od 12.5% u prosjeku početkom ove godine, Kaufland Hrvatska k.d. svojim će zaposlenicima od 1. listopada još jednom povećati plaće, izvijestili su iz Kauflanda.

Kako navode u priopćenju, plaće će povećati svim zaposlenicima na nerukovodećim radnim mjestima u trgovinama za 7% u prosjeku te u logističko-distributivnom centru za 6% u prosjeku, što uključuje i povećanje neto dodatka za prehranu, koji će od 1. listopada za sve zaposlenike Kauflanda iznositi 100 eura.

"Zahtjevna, ali uspješna ljetna sezona"

"Ljetna sezona za naše je zaposlenike bila izuzetno zahtjevna, ali u konačnici i uspješna. U Kauflandu smatramo da samo zadovoljan zaposlenik može ostvariti pozitivne rezultate, stoga smo donijeli odluku o povećanju plaća i dodataka kojom zaposlenicima želimo pružiti podršku u ionako dovoljno izazovnim vremenima.

Osim toga redovito ulažemo u stvaranje poticajnog radnog okruženja u kojem se cijeni trud i predanost naših zaposlenika", komentirao je Hrvoje Bulić, direktor Sektora ljudskih potencijala Kauflanda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.