Migranti u Karlovcu bježali policiji pa skočili s mosta u Mrežnicu, završili u bolnici

Foto: FaH

UZ TROJICU ilegalnih migranata, koji su se u Karlovcu u noći s ponedjeljka na utorak, bježeći pred policijom, teško ozlijedili kad su skočili s mosta preko Mrežnice, policija je uhitila još dvojicu.
 
Protiv svih pet migranata policija provodi kriminalističko istraživanje u vezi s ulaskom i kretanjem na području Republike Hrvatske i Europskoga gospodarskog prostora, izvijestila je u utorak karlovačka Policijska uprava.
 
Jedan je maloljetan
 
U utorak u popodnevnim je satima ravnatelj karlovačke bolnice Ervin Jančić rekao nakon neurološke i radiološke obrade da se dobro oporavlja pacijent (1997.) koji je i nadalje pod mjerama intenzivnog nadzora jer je tijekom jučerašnje noći primljen s ozljedama opasnim po život.
 
Drugi pacijent (2001.) prijepodne je iz karlovačke bolnice zbog operativnog zahvata kralježnice prevezen u Zagreb u Kliniku za traumatologiju.
 
Treći ozlijeđeni migrant (1990.) je u bolnici u Ogulinu, a kirurg Igor Tripalo rekao je da je slomio sedam rebara i da ima prodor zraka u pluća, zbog čega mu je postavljen dren, a ima i prijelom podlaktice koja će mu biti operirana kad bude potpuno stabilno.
 
"Međutim, mogu reći da je pacijent kontaktibilan - osim svog jezika, koji ne razumijemo, zna nekoliko riječi talijanskog jezika pa se tako sporazumijevamo. Kaže da je iz Libije", rekao je doktor Tripalo.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.