Mislite se kupati u Zagrebu? Nećete, bazeni se zatvaraju. Usred ljeta.

Ilustracija: Damir Špehar/ Pixsell

CENTRALNI i najviše korišten objekt u Sportskom parku Mladost, koji broji više od tisuću posjetitelja dnevno, kako se hvale na vlastitoj stranici u opisu bazena, bit će zatvoren od 1.8. do 31.8. radi redovitog održavanja.

Da, u sred sezone bazen na Mladosti za one nesretnike koji iz tko zna kojeg razloga neće biti na moru bit će nedostupan. I to cijeli osmi mjesec.

"ZBOG REDOVNOG GODIŠNJEG SERVISA BAZEN ĆE BITI ZATVOREN OD 01.08. DO 31.08.2017.", stoji obavijest na stranici Upravljanja sportskim objektima.

Da ne bude zabune, slično je i s bazenom na Utrinama. Ni taj bazen neće raditi drugu polovicu osmog mjeseca.

"ZBOG REDOVNOG GODIŠNJEG SERVISA BAZEN ĆE BITI ZATVOREN OD 16.08. DO 31.08. 2017.", piše među ostalim informacija o radu bazena u novozagrebačkom kvartu.

Dobro, moći ćete se okupati barem na bazenu na Sveticama. Tamo bazen ne radi od 20.7. do 14.08., također zbog redovnog godišnjeg servisa.

Kako se to točno poklopilo da tri velika zagrebačka bazena godišnji servis imaju baš usred ljeta, još nam nije poznato. Poslali smo im upit koji ćemo kad nam ga dostave objaviti. U njemu smo ih, osim slučajnosti da se tri bazena servisiraju praktički u isto vrijeme, upitali i o godišnjem odmoru djelatnika bazena. Naime, baš bi slučajnost bila da se svima godišnji odmori poklope na te tjedne.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.