Zurovec: Povijesna investicija. Nađi: Genijalan i tvrdoglav, Rimac je zaslužan za sve

Foto: Rimac Automobili

DARIO ZUROVEC, gradonačelnik Svete Nedelje, i Davor Nađi, kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, komentirali su vijest o izgradnji Rimčevog kampusa na području Svete Nedelje.

"Čestitam, Rimac Automobili, na svim dosadašnjim uspjesima među kojima je ova megainvesticija u Svetoj Nedelji još jedna bitna stepenica u razvoju tog poduzeća, ali i Svete Nedelje i Hrvatske. Drago mi je da smo svojim radom Dario Zurovec - gradonačelnik Grada Svete Nedelje, ja koji sam bio zamjenik gradonačelnika i ostatak tima doprinijeli da g. Rimac investira baš u Svetoj Nedelji. No ništa od toga ne bi bilo moguće da nije genijalnosti i (pozitivne) tvrdoglavosti Mate Rimca koji je za svoju investiciju mogao odabrati bilo koji drugi dio svijeta!

Nekom drugom prilikom vam možda ispričam nešto više o tome, no danas je dan za čestitati Rimac Automobilima i Mati Rimcu na ovom čudu od investicije koju radi u Svetoj Nedelji", napisao je Nađi.

Zurovec: Povijesna investicija

"POVIJESNA INVESTICIJA ZA PRIMJER DRUGIMA

Ulaganje veće od milijardu kuna, 700 dobro plaćenih poslova, poboljšanje infrastrukture i mjesto na industrijskoj karti svijeta - sve to Sveta Nedelja dobiva ovom povijesnom investicijom Rimac Automobili.

Mi u gradskoj upravi ponosni smo što smo mogli dati svoj doprinos ovoj sjajnoj priči za naš grad, hrvatsko poduzetništvo i našu domovinu. Radujemo se novim investicijama jer nastavit ćemo biti grad za primjer drugima", napisao je Zurovec na svojoj Facebook stranici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.