Obitelj u Jaski otrovala se monoksidom, troje djece završilo u bolnici

Nije fotogafija događaja iz članka Ilustracija: Pixsell/Zeljko Lukunic

U OBITELJSKOJ kući u Zelenoj ulici u Jastrebarskom sinoć oko ponoći došlo je do trovanja ugljikovim monoksidom te su roditelji i troje djece završili u bolnici.

Policija je izvijestila kako je do trovanja najvjerojatnije došlo zbog korištenja benzinskog agregata u zatvorenom prostoru.

Koristili benzinski agregat u zatvorenom prostoru

"Jučer, 11. studenoga oko ponoći na području Jastrebarskog u Zelenoj ulici, najvjerojatnije je  došlo do trovanja ugljičnim monoksidom više članova obitelji uslijed korištenja benzinskog agregata u zatvorenom prostoru", objavila je zagrebačka policija.

"Liječnička pomoć 51-godišnjakinji i 49- godišnjaku pružena je u Kliničkoj bolnici Sestre milosrdnice, a za troje djece u Klinici za dječje bolesti. Očevid će se obaviti danas", navela je PU zagrebačka.

Roditelji su otpušteni kući i dobro su, izgleda da će i s djecom sve biti u redu

Kako doznaje Index, roditelji su danas otpušteni kući i dobro su.

"Roditelji su danas otpušteni kući, izventilirani su i dobro su", kratko je za Index rekao ravnatelj Vinogradske Davor Vagić.

Kako neslužbeno doznajemo, i s djecom koja su završila u dječjoj bolnici bi trebalo biti sve u redu. Vjerojatno će još neko vrijeme biti zadržana na promatranju, ali ne očekuju se nikakve teže posljedice.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.