Pitali smo ljude financiraju li ih roditelji: "Ja više neću glasati za Bartulicu"

Pitali smo ljude u Zagrebu financiraju li njih roditelji, kao što majka financira 54-godišnjeg saborskog zastupnika Domovinskog pokreta Stephena Nikolu Bartulicu. Naime, nakon što su Index Istrage otkrile da Bartulica skoro cijelu svoju mjesečnu plaću daje na kredit, on je objasnio da životne troškove pokriva novcem od kuće koju je nedavno prodala njegova majka.

Na pitanje financiraju li je roditelji, kao i Bartulicu, jedna je gospođa rekla: "Ne, sva sreća. To je prestrašno." Drugi je gospodin rekao: "To je stvarno smiješno."

"Moji su roditelji umrli. Ja sam njih više financirao nego oni mene. Ja sam radeći završio studij. Mislim da Bartulica nije dosljedan. Bio mi je u neku ruku simpatičan, ja sam isto dešnjak. Nakon ovog neću glasati za njega", kaže jedan gospodin.

"To je smiješno, ali mislim da to nije ni istina"

"Ja sam svoju penziju zaslužila. Nikad me nisu roditelji financirali", rekla je gospođa. Na pitanje što misli o tome da majka financira Bartulicu, rekla je: "To je smiješno, ali mislim da to nije ni istina. Mislim da je tu nešto drugo, valjda je u karticu upisao sve što je trebao, valjda nije sirotinja."

"Zašto ga ne bi financirala majka, zašto njega ne bi pomogli? Ja isto pomažem svojoj djeci", kazala je druga prolaznica.

"Tako je kad si mogu svašta priuštiti i dozvoliti što nije u redu. Ja ni svoju kćer ne financiram. Zato mi mali nemamo, male su nam mirovine i tako", kazala je.

A što su rekli drugi, pogledajte u videu:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.