Policija i porezna upali u poznati zagrebački klub: "Poslagali su ljude uz zid, kao da smo teroristi"

Foto: Facebook

U POZNATI zagrebački klub KSET, što je skraćenica od Klub studenata elektrotehnike, koncert benda Svemir sinoć je prekinula policija.

“Jako sam tužna zbog načina kako je završila sinoćnja promocija. pripremali smo se, osmišljavali set listu, zvali goste. očekivala sam da će biti super, a ne da će mi u pola svirke uletjeti HRPA policije, i to krim i interventne, sa sve onim kornjačama i tim pizdarijama, kao da smo otprilike teroristička jedinica, a ne bend. Poslagivali su ljude uz zid, prepipavali, nisu dali da se ode na faking WC… Ono, isplašili su naše prijatelje, naše roditelje… Ne kužim. Žao mi je zbog svih vas koji ste došli i htjeli podržati bend i čuti koncert, a dobili ste pola jednog koncerta i cijelu jednu raciju, napisala je Zvonka Obajdin, osnivačica i pjevačica grupe na svom Facebook zidu, a njene riječi prenosi portal Ravno do dna.

Iz policije su za Index potvrdili da je zaista došlo do intervencije, ali naglašavaju da su su došli u suradnji s poreznom inspekcijom.

"Provedena je racija u suradnji s poreznom inspekcijom. Kod jedne osobe smo pronašli sumnjivu biljnu opojnu tvar ili drogu u žargonu. Jedna osoba je prijavljena za povredu javnog reda i mira. Također, tijekom postupanja u klubu nije bilo uporabe sredstava prisile niti smo zabilježili prigovor na policijsko postupanje", rekli su za Index iz zagrebačke policije.

"Ovim putem se želimo ispričati zbog sinoćnje racije prvo bendu Svemir, nadamo se da ćemo se sresti ponovno u sretnijim okolnostima. Ispričavamo se, naravno, i svim posjetiteljima na mogućim neugodnostima", kratko su napisali iz KSET-a.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.