Priveden splitski SDP-ovac, kolegica ga prijavila za prijetnje smrću

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

Goran Kotur, bivši predsjednik i trenutni potpredsjednik splitskog SDP-a, uhićen je pod sumnjom da je prijetio smrću zaposlenici Lučke uprave, gdje i sam radi kao voditelj Odjela za razvoj i istraživanje tržišta, objavio je Dalmatinski portal.

> Splitski SDP-ovac pušten na slobodu: Ja sam žrtva, mjesecima je blokiram

Policija ga je privela u petak navečer, nakon što je kolegica prijavila incident koji se navodno dogodio tog jutra u uredu ravnatelja Lučke uprave Vice Mihanovića.

Mihanović je izjavio, piše Dalmatinski portal, kako u tom trenutku nije bio prisutan te da nema informacija o tome što se dogodilo, stoga ne može dati komentar.

Šokiran šef splitskog SDP-a

Predsjednik splitskog SDP-a Davor Matijević također je dao svoju izjavu, ističući da je šokiran događajem.

"Poznajem Gorana već dugi niz godina i ovo me iznenadilo i rastužilo. Istraga će utvrditi sve činjenice. Svaki oblik nasilja ili prijetnje nasiljem je potpuno neprihvatljiv. Također, mogu potvrditi da je Goran Kotur zatražio mirovanje svog članstva u SDP-u", rekao je Matijević za Dalmatinski portal.

Policija je tijekom jutra ispitivala zaposlenike Lučke uprave koji su mogli svjedočiti događaju. Kotur je i prije sedam godina bio suočen s optužbama za nasilje, no tada je riječ bila o stranačkoj kolegici koja nikada nije prijavila slučaj policiji i kasnije je demantirala te navode kada su procurili u medije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.