Radić prije par dana: Svaka čast Bartulici za Ferrari. Radić danas: Kriv je Bujanec

Foto: FaH, screenshot

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić, koji figurira kao stvarni šef DP-a, otklonio je danas nagađanja o raskolu u vrhu te stranke oko Stephena Bartulice. Naime, nakon predsjednika stranke Ivana Penave, i Radić je nedvosmisleno osudio Bartulicu.

Štoviše, nakon što je Penava to učinio neizravno, Radić je izravno za priču s Ferrarijem i kriminalcem okrivio neonacističkog voditelja Velimira Bujanca, osuđenog da je prostitutku plaćao kokainom. 

"Prema mojim informacijama, te ljude je organizirao Velimir Bujanec i, ponavljam, to je neprihvatljivo i ja ne mogu stati iza takvog ponašanja", rekao je Radić za Jutarnji. 

"Apsolutno je neprihvatljivo i neprimjereno što se Stjepo Bartulica našao u društvu u kojem se našao u izbornoj noći i vozio u Ferrariju. Iako je meni objašnjeno da ni on sam nije bio svjestan s kime se vozi, ova situacija se ne može braniti i vrh DP-a je u tom smislu jedinstven", kazao je još Radić.

No, zanimljivo je što je isti taj Radić u ponedjeljak istu tu stvar - pohvalio.

U Bujančevoj emisiji u ponedjeljak Radić je rekao da je Ferrari Bartuličin odgovor na “napade koje je pokrenuo Index”. “Svaka čast, dobar je odgovor”, kazao je Radić.

Podsjetimo, prvo su Index Istrage otkrile kako je Bartulica kupio kuću na otoku Prviću, za što je digao kredit od 270 tisuća eura, a kako je već imao jedan kredit u istom iznosu, mjesečna rata za kredit iznosila mu je gotovo koliko i primanja. Tada je, kako bi se opravdao, rekao kako mu majka plaća za životne troškove.

Aferu Bartulica otkrio je Index. Index otkriva i ne zaboravlja. Novosti oko svih korupcijskih afera možete svakodnevno pratiti u Indexovom registru afera na adresi: www.index.hr/afere

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.