Šest muškaraca i žena silovali tinejdžericu (18) na parkingu Subwaya u Njemačkoj?

Screenshot: Google Maps

Šest muškaraca i jedna žena navodno su silovali 18-godišnjakinju u Herfordu, a državno odvjetništvo u Bielefeldu provodi istragu.

Prema informacijama, silovanje se dogodilo ujutro 24. kolovoza nakon posjeta noćnom klubu u Herfordu. Prema izvješćima WDR-a, zločin se navodno dogodio na parkiralištu Subway u blizini kluba GoParc.

Žrtva je 18-godišnja žena iz regije Münsterland.

Osumnjičeni dolaze iz okruga Minden-Lübbecke, a državno odvjetništvo u Bielefeldu istražuje sedmero osumnjičenih: šest muškaraca i jednu ženu. Svi osumnjičeni žive u okrugu Minden-Lübbecke. Među njima su jedan odrasli, pet mlađih odraslih i jedan maloljetnik.

Dva muškarca, koja posjeduju iračko državljanstvo, nalaze se u istražnom zatvoru. Četiri osumnjičenika su njemački državljani, a jedna je osoba s njemačko-sirijskim državljanstvom.

Policija je pretražila nekoliko stanova i osigurala dokaze koji su trenutačno u procesu analize. Prema medijskim izvješćima, pretresi su obavljeni početkom rujna. Još uvijek nije jasno jesu li korištene droge poznate kao kapi za silovanje, izvijestilo je njemačko državno odvjetništvo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.