Video: Poljski vojni tužitelj sazvao press konferenciju pa se tijekom pauze upucao u glavu



GLAVNI vojni tužitelj Mikolaj Przybyl u poljskom gradu Poznanu sazvao je press konferenciju tijekom koje si je pucao u glavu, javljaju poljski mediji.

Prema pisanju varšavskog Business Journala, Przybyl je sazvao press konferenciju kako bi pojasnio situaciju oko nadzora novinara koji su istraživali tragediju u kojoj je poginuo poljski predsjednik Kaczynsky.

Przybyl je tijekom pressice najavio pauzu od pet minuta, svi su izašli iz prostorije, a ubrzo se začuo pucanj. Novinari koji su prisustvovali novinskoj konferenciji pojurili su kako bi vidjeli što se događa te su zatekli strašan prizor: u lokvi krvi ležao je glavni vojni tužitelj.

Odmah je odveden u bolnicu, gdje se prema navodima Radija Merkury, bori za život.

Prije nego što se upucao Przybyl je rekao okupljenima kako su optužbe protiv njegovog ureda skandalozne te da nisu tražili privatne informacije o novinarima od mobilnih operatera. Naime, kako piše poljski portal News.pl, zaposlenici Przybylovog ureda od mobilnih operatera tražili su ispise SMS poruka s mobitela novinara koji su istraživali strašnu nesreću u Smolensku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.