Splićanka se u bolnici počela čudno ponašati. Našli joj drogu i Normabel

JUČER je na Općinskom prekršajnom sudu u Splitu izrečena presuda 43-godišnjoj Splićanki. Proglašena je krivom zbog posjedovanja paketića heroina te joj je izrečena kazna od tisuću eura.

Kako su je otkrili?

Kako stoji u obrazloženju presude, ona je u lipnju 2022. bila hospitalizirana u splitskoj bolnici. Prilikom seljenja u drugu sobu čudno se ponašala te su joj pronašli kutiju cigareta u kojoj su se nalazili paketići heroina i tablete Normabel.

Pozvana je policija koja je oduzela sve i poslala na vještačenje. Utvrđeno je da je u kutiji bilo 0.62 grama heroina u jednom paketiću, dok je u drugom bila limunska kiselina.

Splićanka je prekršajno prijavljena te osuđena.

"Iako je okrivljenica već prekršajno kažnjavana i zbog posjedovanja droge, ovaj sud joj je izrekao lakšu kaznu i to novčanu kaznu umjesto kazne zatvora koja je propisana kao alternativna kazna, a obzirom da je već prekršajno kažnjavana izrečena joj je novčana kazna u iznosu od 1.000,00 eura, smatrajući da će se tako odmjerenom kaznom postići da okrivljenica ubuduće ne čini ovakve i slične prekršaje", stoji u presudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.