Stranka Tomislava Nikolića na hrvatskim izborima podržala Koaliciju srpskih stranaka

SRPSKA napredna stranka, čiji predsjednik je bivši radikal Tomislav Nikolić, na hrvatskim parlamentarnim izborima je podržala Koaliciju srpskih stranaka.

Koaliciju srpskih stranaka čine Naša stranka, Srpska narodna stranka i Demokratska partija Srba. Na konferenciji za novinare na kojoj su dali podršku KSS-u, zamjenik predsjednika SNS-a Aleksandar Vučić je kazao da Srbi u Hrvatskoj u proteklim godinama nisu bili u stanju osigurati svojim ljudima niti pravo, ni imovinu, a u mnogim slučajevima ni pravo na život.

"Vi ste primijetili da režim u Beogradu podržava uvijek iste ljude, oni koji se nisu istakli u zaštiti interesa našeg naroda u Hrvatskoj", kazao je Vučić te dodao kako se takvi "politički monopoli" trebaju promijeniti. Najavio je da će delegacija SNS-a otići i u Vukovar gdje će održati tribinu sa predstavnicima Koalicije srpskih stranaka.
 
Dodao je i kako su skoro sve "izbjegličke udruge" u Srbiji podržale tu koaliciju stranaka. "Oni su do sada na izuzetno pošten, dobar i patriotski način zastupali interese našeg naroda, posebno s one strane Dunava i vjerujemo da će tako biti i ubuduće", kazao je Vučić. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.