Svjedok s Trumpovog skupa: Primijetili smo tipa s puškom kako puže po krovu

Foto: EPA

Greg, čovjek koji se nalazio u blizini mjesta na kojem se održavao skup Donalda Trumpa u Butleru u Pennsylvaniji, ispričao je za BBC kako je primijetio sumnjivog čovjeka na krovu.

"Primijetili smo tipa kako puže po krovu zgrade pokraj nas, 15 metara od nas. Imao je pušku, jasno smo ga vidjeli s puškom", kazao je Greg, koji nije bio među publikom na samom skupu, ali je sa svoje pozicije mogao čuti govor bivšeg predsjednika Trumpa. 

"Odjeknulo je pet hitaca"

Naveo je kako su policiji ukazali na sumnjivog čovjeka na krovu. "Sljedeće što znaš, razmišljam u sebi zašto Trump još uvijek govori? Zašto ga nisu povukli s pozornice?", zapitao se. 

"Stojim ondje i pokazujem na njega... Sljedeće što znaš, odjekne pet hitaca", dodao je. Iz BBC-ja su naglasili kako ne mogu sa sigurnošću potvrditi priču ovog svjedoka.

Podsjetimo, tijekom Trumpovog skupa iznenada su odjeknuli pucnjevi. Trump se prvo spustio ili pao na tlo, a zatim su ga tajni agenti odveli s pozornice. Na videozapisu koji se pojavio vidi se krv na Trumpovom uhu, ali ne čini se da je ozbiljnije ozlijeđen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.