Teška nesreća kod Požege: Jedno dijete i troje odraslih prevezeno u bolnicu

OKO 16 sati u mjestu Bektež dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je prema prvim informacijama ozlijeđeno troje odraslih osoba i jedno dijete.

Nesreća se dogodila kako doznaje Pozega.eu, zbog oduzimanja prednosti prolaska na skretanju iz Bekteža prema Gradištu.

Prema dostupnim informacijama vozilo VW Polo požeških registarskih oznaka kretalo se iz pravca Našica prema Požegi, a Hyundai našičkih registarskih oznaka iz pravca Požege prema Našicama.

Prema riječima očevidaca vozilo Hyundai je imalo namjeru skrenuti s glavne ceste na sporednu, prema Gradištu, kojom je radnjom oduzelo prednost prolaska Polu uslijed čega je došlo do izravnog sudara.

U Polu se nalazio otac s 10-godišnjim djetetom. U vozilu Hyundai su bile dvije starije osobe.

Uz tim medicinske pomoći pomoć unesrećenima pružali su i članovi Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije, Dobrovoljno vatrogasnog društva Bektež i Kutjevo, javlja Pozega.eu.

Promet kroz Bektež se kreće otežano, a po dovršetku policijskog očevida bit će poznato više detalja o uzroku prometne nesreće i težini ozljeda unesrećenih.

Inače, i noćas se oko tri sata dogodila nesreća blizu Požege, između Ašikovaca i Zarilca, u kojoj je jedan mladić zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.