Traje ogromna potraga za tinejdžerima koji su jučer nestali

Ilustracija: Goran Kovačić/Pixsell

Zagrebačka policija već drugi dan traga za dvoje 14-godišnjaka. Nestali su jučer iz zagrebačkog Sigeta. Zadnji put su viđeni u Ulici Siget jučer, no prema nekim današnjim informacijama koje nije policija potvrdila, za njima se traga i na riječkom području.

NAJNOVIJE INFORMACIJE OKO OVOG SLUČAJA PRATITE NA INDEXU: Nađeni su, potvrđeno je Indexu iz policije oko 13.55

Imena i slike djece Index je uklonio radi zaštite njihovog identiteta.

Policija za Index: Tragamo s maksimalnim intenzitetom

"Ovim putem ističemo kako policijski službenici za svim osobama koje se vode kao nestale osobe, tragaju s maksimalnim mogućim intenzitetom, međutim, same detalje istrage nismo u mogućnosti komentirati prije njezina završetka.

Policijska uprava zagrebačka isto tako, kao jednu od mjera i radnji koje se aktiviraju u trenutku nestanka, isti dan po prijavi nestanka objavila je profil nestalih osoba u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba upravo s ciljem da se informacija o nestanku učini dostupom svima koji mogu korisna saznanja pružiti policiji. 

Pretražujemo teren, pregledavamo snimke nadzornih kamera

Policijski službenici od trenutka zaprimljene prijave nestanka osobe, poduzimaju sve mjere i radnje traganja. Po prijavi nestanka stavili smo u funkciju sve 'alate' koje koristi policija u traganju za nestalim osobama, uključujući pretrage terena, pregled snimki nadzornih kamera te provjere svih informacija prikupljenih od obitelji, prijatelja i drugih osoba za koje je postoji mogućnost da raspolažu korisnim saznanjima.

U konačnici, još jednom naglašavamo da policijski službenici od same prijave nestanka kontinuirano provode i provodit će ciljane aktivnosti kroz provjeru prikupljenih informacija radi otkivanja svih saznanja od koristi za traganje i u konačnici pronalazak osobe", rekli su iz policije za Index.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.