Trump: Mrzim Taylor Swift

Screenshot: @realDonaldTrump/Truth Social

Objava Taylor Swift o podršci Kamali Harris na američkim predsjedničkim izborima nije dobro sjela Donaldu Trumpu.

"Mrzim Taylor Swift", objavio je danas bivši američki predsjednik na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Podsjetimo, Taylor Swift podržala je Kamalu Harris za predsjednicu samo nekoliko trenutaka nakon završetka predsjedničke debate protiv Trumpa. U objavi na Instagramu pop zvijezda je rekla da je provela svoje "istraživanje".

"Glasat ću za Kamalu Harris i Tima Walza na predsjedničkim izborima 2024.", rekla je. "Glasam za Kamalu jer se ona bori za prava i vjeruje da je potreban ratnik da ih brani", piše između ostalog u objavi.

Swift je tu vijest objavila uz fotografiju na kojoj je s mačkom i potpisala se "Childless Cat Lady" (mačkarica bez djece), što je referenca na izjave potpredsjedničkog kandidata Donalda Trumpa J.D.-a Vancea.

Senator iz Ohija i Trumpova desna ruka, podsjetimo, 2021. je nekoliko istaknutih demokrata, uključujući Harris, nazvao "hrpom mačkarica bez djece koje su jadne u vlastitim životima".

Pjevačica je rekla da je djelomično bila motivirana podijeliti svoju odluku o glasanju s javnošću time što je slika umjetne inteligencije na kojoj lažno podržava Trumpa objavljena na njegovoj web-stranici.

Swift je jedna od nekoliko slavnih osoba koje su podržale Harris, uključujući pjevače Johna Legenda i Oliviju Rodrigo, glumca Georgea Clooneyja i redatelja Spikea Leeja. Bivši hrvač Hulk Hogan, TV zvijezda Amber Rose i milijarder Elon Musk podržali su Trumpa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.