U Južnoj Koreji zacementirao ženu na balkonu. Tijelo joj našao radnik nakon 16 godina

Foto: Policija Geoje

Muškarac u Južnoj Koreji priznao je da je ubio svoju djevojku, a tijelo joj zacementirao na balkonu prije 16 godina.

Muškarac u pedesetima rekao je lokalnoj policiji da je udario ženu tupim predmetom tijekom svađe u stanu u južnom gradu Geoje. Zatim je stavio njezino tijelo u kofer, koji je prekrio slojem cigle i cementa na balkonu stana u kojem su živjeli.

Tijelo žene stajalo je pod cementom i ciglom sve do prošlog mjeseca kada je vlasnik naručio hidroizolacijske radove, pa ga je otkrio radnik tijekom bušenja, izvijestili su lokalni mediji.

Živjeli su zajedno pet godina, on se iselio osam godina nakon ubojstva

Muškarac koji je ubio ženu nije živio u tom stanu kada je tijelo žene pronađeno, ali je ubrzo pronađen i uhićen. Policiji je rekao da je s ubijenom ženom živio pet godina u garsonijeri u Geoju prije nego što ju je ubio 2008. godine, piše BBC.

Muškarac je u tom stanu, nakon ubojstva, nastavio živjeti još osam godina, a onda je uhićen zbog droge. Stan je otad bio prazan, a vlasnik ga je koristio kao skladišni prostor.

Nestanak žene, koja je u vrijeme ubojstva bila u tridesetima, obitelj je prijavila tek tri godine nakon njezine smrti. Navodno su izgubili kontakt s njom, a kada su je došli potražiti, rečeno im je da je prekinula s tadašnjim dečkom i napustila grad.

Policija je priopćila da nastavlja s istragom te se očekuje da će muškarca optužiti za ubojstvo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.