U nesreći kod Drniša teško ozlijeđeno dijete, auto sletio s ceste

Screenshot: Google Maps

Dana 13. rujna u 17 sati u mjestu Ružić blizu Drniša, dogodila se prometna nesreća u kojoj je dijete-putnik zadobilo teške tjelesne ozljede, dok je vozačica osobnog automobila zadobila lakše ozljede, objavila je policija.

Dijete teško ozlijeđeno, pušteno na kućnu njegu

Prometna nesreća se dogodila na način da 33-godišnjakinja, upravljajući osobnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka, u kojem se na stražnjem sjedalu u auto sjedalici nalazilo dijete, nije prilagodila brzinu kretanja vozila uvjetima i stanju na cesti, uslijed čega gubi nadzor nad upravljačem te prelazi u drugu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, pritom izlijeće van kolnika na zemljanu površinu 1 metar ispod razine kolnika, objašnjavaju iz policije.

U Općoj bolnici u Šibeniku 33-godišnjakinji su okvalificirane lakše tjelesne ozljede, dok su djetetu okvalificirane teške tjelesne ozljede te je nakon liječničke obrade pušteno na kućnu njegu. Zbog izazivana prometne nesreće protiv vozačice se podnosi  kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku, izvijestili su iz PU šibensko-kninske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.