U Njemačkoj pucao supruzi u glavu, otišao do frizerskog salona i ranio troje ljudi

Screenshot: X

Četiri osobe su danas ranjene u pucnjavi u Hagenu, u zapadnoj Njemačkoj, a osumnjičeni počinitelj je u bijegu, priopćila je policija. U potragu je uključen i policijski helikopter.

Vlasti su ranije potvrdile za agenciju dpa da dva mjesta zločina uključuju frizerski salon i obližnju stambenu zgradu u Hagenu, južno od Dortmunda.

Policija je na mjestu zločina, a građanima se savjetuje da izbjegavaju područje oko mjesta zločina.

Bild: Pucao je supruzi u glavu

Tabloid Bild piše da je napadač pucao supruzi u glavu, te da je ona bila životno ugrožena. Nije poznato u kakvoj je sada stanju. Policija zbog zaštite žrtve nije željela objaviti bilo kakve detalje. Neki mediji pišu da je bila trudna, ali ta informacija nije potvrđena.

Kako je policija potvrdila za Bild, nekoliko hitaca ispaljeno je oko 11 sati u stanu na šestom katu u ulici Hochstrasse u četvrti Eilpe. Prema informacijama Bilda, bjegunac je 34-godišnji Mehmet Ö. 

Nakon pucnjave u stanu počinitelj je otrčao na 7. kat i kroz zaključana vrata stana ispalio do šest hitaca. Tamo nitko nije ozlijeđen.

Muškarac je potom sjeo u svoj Mercedes i odvezao se do dva kilometra udaljenog frizerskog salona. Tamo je ranio još troje ljudi.

“Motiv vjerojatno vezan uz obitelj”

"Sumnjamo da je motiv zločina vezan uz obitelj", rekao je glasnogovornik policije.

Rođak počinitelja rekao je za Bild da je bio šokiran kada sam čuo što se dogodilo.

"Ne mogu ni objasniti zašto je to učinio. Koliko ja znam, nije imao nikakvih problema i zapravo je bio vrlo miran dečko. On i supruga imaju četvero djece", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.