U Tisnu uhvaćeni britanski dileri. Bježali su, jedan skočio preko ograde balkona

Screenshot: Google Maps

Šibenska policija prijavila je dvojicu državljana Velike Britanije u čijem unajmljenom apartmanu u Tisnu je pronađeno 7.7 grama kokaina, 102 grama droge MDMA, 28.7 grama ketamina, 18.6 grama hašiša, 89 tableta ecstasyja i novac.

Kako je izvijestilo Ravnateljstvo policije, policijski službenici su u ponedjeljak oko 21 sat u Ulici Put Jazine u Tisnu uočili muškarca sumnjivog ponašanja, koji prilikom legitimiranja nije imao dokument koji bi potvrdio njegov identitet.

Radi provjere njegovog identiteta policajci su na poziv muškarca ušli u apartman u kojem boravi te im je tom prilikom dao na uvid osobnu iskaznicu, ali i dragovoljno predao dio droge, nakon čega se osumnjičeni 31-godišnjak dao u bijeg.

Tijekom postupanja policajaca u istom apartmanu nalazio se još jedan muškarac, koji se po uočavanju policajaca također dao u bijeg, preskočivši balkonsku ogradu.

Policija upotrijebila sredstva prisile

Brzom intervencijom policije nad osumnjičenim 31-godišnjakom su uporabljena sredstva prisile radi sprječavanja bijega te je priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje, dok je drugi muškarac, osumnjičeni 38-godišnjak, pronađen naknadno i uhićen.

"U sklopu istraživanja, temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku, obavljena je pretraga apartmana u Tisnu u kojem osumnjičeni borave, kojom prilikom je u sobi 38-godišnjaka pronađeno i oduzeto 11 vrećica sa 7,7 grama kokaina, 16 vrećica sa 11,2 grama ketamina, 83 vrećice s ukupno 58,1 gramom droge MDMA, tri vrećice sa 18 grama hašiša te 61 tableta ecstasyja.

Daljnjom pretragom, u sobi 31-godišnjaka je pronađeno i oduzeto 25 vrećica sa 17,5 grama ketamina, 62 vrećice sa 44,6 grama droge MDMA, smotuljak sa 0,6 grama hašiša, 28 tableta ecstasyja i novac.

Nakon provedenog istraživanja osumnjičeni su uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske", piše policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.