U Zagrebu iz pištolja pucao u aute na parkingu

Fotografija nema veze s događajem opisanim u tekstu. Ilustracija: Robert Anic/PIXSELL

Zagrebačka policija je privela muškarca koji je između srijede i četvrtka na javnom parkiralištu u Ulici Grada Chicaga, Ulici Zdeslava Turića i Ulici Davora Zbiljskog oštetio četiri vozila. 

Osumnjičenik je ispalio hitac, najvjerojatnije iz vatrenog oružja, u predjelu poklopca motora osobnog automobila Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka koji koristi 30-godišnjak. Nastalo je oštećenje lima. 

Na osobnom automobilu Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka koji koristi 30-godišnjak ispalio je hitac, također najvjerojatnije iz vatrenog oružja, u predjelu prednje maske vozila. Time je oštetio hladnjake klime, getribe i prednje vjetrobransko staklo.

Doveden u službene prostorije

Na osobnom automobilu BMW zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 31-godišnjaka je na neutvrđeni način razbio prednje vjetrobransko staklo.

Hitac, najvjerojatnije iz plinskog pištolja, ispalio je iz neposredne blizine u poklopac motora osobnog automobila Škoda zadarskih registarskih oznaka, vlasništvo 27-godišnjakinje. U ovom slučaju je nastalo oštećenje lima. 
 
Na mjestu događaja proveden je očevid. Osumnjičeni muškarac je doveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.