Ubojica mu prišao i rekao da će sve pobiti. Čovjek mislio da se šali, ponudio mu pivo

Foto: Društvene mreže, Armin Durgut, Antonio Ahel/ATA/PIXSELL

SVE JE VIŠE detalja novog masakra u Srbiji u kojem je Uroš B. (21) ubio osmero ljudi, a ranio još 14 u okolici Mladenovca, nedaleko od Beograda. 

Krvavi pohod počeo je kod lokalnog igrališta u selu Malo Orašje, gdje su mladi ranije obilježavali Đurđevdanski uranak zbog dana žalosti koji je proglašen u Srbiji, piše Nova.rs.

Rekao "lezite na zemlju, sve ću vas pobiti"

Druženje u selu kod Mladenovca prekinuo je dolazak ubojice Mercedesom. 

"Ubojica je izašao iz automobila i rekao: 'Lezite na zemlju, sve ću vas pobiti...'", ovim riječima mještani mladenovačkog sela Malo Orašje prepričavaju dramatične scene koje su se noćas odigrale kada je 21-godišnji Uroš B. hicima iz automatskog oružja nasumično ubijao ljude. 

Čovjek mislio da se šali, rekao mu: "Hoćeš pivo?"

"Izašao je iz automobila i rekao 'lezite na zemlju, sve ću vas pobiti'. Jedan od mladića koji su bili tu pomislio je da se šali i pitao ga: ‘Hoćeš li pivo? Ajde, sjedi'", prepričavaju mještani Malog Orašja za Novu.rs.

Ubojica se potom dao u bijeg, a prestravljeni mještani koji su čuli rafalnu paljbu pozvali su hitnu pomoć i policiju.

Pokušao se sakriti kod rodbine

Policija je Uroša B. uhitila nakon osam sati bijega, u okolici Kragujevca, gdje se pokušao sakriti kod rodbine. U međuvremenu su privedeni i njegov ujak i djed zbog sumnje da su mu pomagali u skrivanju. Kako su ispričali mještani, obitelj ubojice je pripremala proslavu krsne slave Đurđevdan.

Također, pripadnici MUP-a pronašli su vatreno oružje u vikendici koju je koristio Uroš B.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.