Uhićen jedan od najbogatijih muškaraca u Norveškoj, sumnja se da je ubio ženu

Foto: Epa

TOM HAGEN, norveški multimilijarder, uhićen je zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Anne-Elisabeth Hagen, kojoj je prije 18 mjeseci nestao svaki trag.

Anne-Elisabeth Hagen (69) nestala je u listopadu 2018., a obitelj je rekla da su nepoznati počinitelji zatražili za nju otkupninu. No, jučer je norveška policija uhitila Hagena (70), zbog sumnje na ubojstvo, piše CNN.

Policija sada smatra da je Anne-Elisabeth ubijena, a ne oteta, i da ima dovoljno dokaza da "osumnjiče" Hagena za njezino ubojstvo.

"Treba razjasniti koju je točno ulogu imao Tom Hagen"

"Važno je naglasiti da iako smo optužili Toma Hagena, slučaj se još uvijek istražuje i postoji nekoliko neodgovorenih pitanja“, priopćila je policija.

"Treba razjasniti koju je točno ulogu imao Tom Hagen, pronaći tijelo Anne-Elisabeth Hagen i utvrditi jesu li u njeno ubojstvo bile uključene i druge osobe", dodala je.

Norveški pravni sustav dozvoljava da policija zadrži osobu zbog sumnje na zločin prije podnošenja formalne optužbe. Hagenov odvjetnik Svein Holden rekao je da njegov klijent negira sve optužbe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.