Uhićeni Andrew Tate i njegov brat

Foto: Profimedia

Utjecajni Andrew i Tristan Tate privedeni su u Rumunjskoj u sklopu istrage o novim optužbama za kriminal, uključujući trgovinu ljudima i seks s maloljetnicom.

Braća Tate, protiv kojih je prošle godine podignuta optužnica za trgovinu ljudima i silovanje, zadržana su na ispitivanju tijekom noći u srijedu nakon što su istražitelji izvršili pretrage u četiri njihove nekretnine u Bukureštu i okrugu Ilfov.

Optužuje ih se za trgovinu ljudima, seks s maloljetnicom, pranje novca...

Rumunjska Uprava za istragu organiziranog kriminala i terorizma (DIICOT) rekla je u priopćenju da se nova istraga odnosi na navodnu trgovinu maloljetnicima, trgovinu ljudima, seksualni odnos s maloljetnicom, utjecaje na svjedoke i pranje novca.

 

Kontroverzna braća, koja su privukla milijune pratitelja na društvenim mrežama promicanjem ultramuževnog načina života koji nerijetko promiče mizoginiju, odbacila su optužbe protiv sebe.

Dok su braću sinoć odvodili iz njihova doma u Bukureštu u policijski kombi, Andrew Tate je rekao novinarima da su tužitelji postali "očajni".

U srpnju je žalbeni sud u Bukureštu zabranio braći Tate da napuste Rumunjsku dok čekaju suđenje za trgovinu ljudima poništivši raniju presudu koja im je dopuštala slobodno kretanje unutar Europske unije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.