VIDEO Čitateljica snimila WC na Ininoj pumpi. Ina: Čistačica nije došla u smjenu

Foto: Privatni album

ČITATELJICA Indexa požalila se na čistoću WC-a na Ininoj benzinskoj pumpi Spačva, koji se naplaćuje jedan euro. Naime, kako je vidljivo u videu koji nam je poslala, WC je bio prljav, toaletni papir razbacan po podu, a nedostajalo je i sapuna. 

 

"Kad smo ušli, dočekao nas je nered i prljav prostor, u kojem bi higijena ipak trebala biti na nekom nivou. WC je bio u izuzetno lošem stanju i vidjelo se da dulje nije održavan. Papir je bio razbacan po ljepljivom podu, a nismo mogli lijepo ni oprati i obrisati ruke jer je svega nedostajalo. 

Kad nešto plaćaš po osobi jedan euro, onda očekujemo čisto i uredno s potrebnim sredstvima, pa valjda plaćamo taj papir za ruke i sapun, a ne samo postojanje sanitarnog čvora", razočarano nam je kazala čitateljica. 

"Čistačici su dali otkaz"

Ina je prva benzinska pumpa u Hrvatskoj koja je uvela naplatu korištenja WC-a. Naplata je u počecima iznosila 50 centi, a ovog ljeta odlučili su je povećati 100%. Čitateljica je dodala da se prljavog toaleta srame i djelatnici benzinske.

"Nasreću, osoblje benzinske postaje je reagiralo na ovu situaciju i dali su nam pet listića kako bismo besplatno mogli koristiti WC. Ipak, čini se da uprava tvrtke nije poduzela nikakve konkretne korake jer im se navodno voditelj benzinske postaje već žalio na stanje. 

Izgleda da je ukinuta i noćna smjena jer su jednoj čistačici dali otkaz. Štede na radnicima i onda im nema tko održavati WC koji naplaćuju jedan euro. Peteročlana obitelj za prljav WC mora platiti pet eura, što je skoro 40 kuna, ako smo zaboravili. I još si moramo misliti hoćemo li pokupiti nekakvu zarazu", rekla je. 

Ina: Spremačica nije došla u smjenu. Ispričavamo se

Index je poslao upit Ini kako bismo provjerili zašto je WC bio zapušten i prljav te je li se takav WC naplaćivao. Također, zanimalo nas je jesu li bili upozoreni na stanje te što se dogodilo s čistačicom. Iz Ine su objasnili da se radi o vrlo prometnoj benzinskoj postaji te su se ispričali kupcima.

"Jedno od maloprodajnih mjesta s izuzetno visokom posjećenosti zbog svog položaja i blizine graničnog prijelaza je Spačvanska Šuma. Čistoća svih naših maloprodajnih mjesta, pa tako i onih s najvećom frekvencijom kupaca, od izuzetne nam je važnosti. 

Stoga na navedenoj lokaciji koristimo usluge čišćenja vanjskog pružatelja usluga. Pretpostavljamo da su snimke toaleta nastale prije nekoliko dana kada se na maloprodajnom mjestu dogodila nepovoljna situacija zbog nenajavljenog nedolaska ugovorene spremačice u smjenu. Koristimo priliku ispričati se svim kupcima koji su imali potencijalno loše iskustvo zbog nepredviđene situacije", pojasnili su.

Dodali su da WC nisu naplaćivali dok ga nisu doveli u željeno stanje te podsjetili da je korištenje toaleta na njihovim maloprodajnim mjestima potpuno besplatno za sve Inine vjerne kupce i korisnike INA Loyalty aplikacije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.