VIDEO Trump na golfu vrijeđa Bidena i Kamalu Harris. "Ona je tako je*eno loša"

Foto: X

Donald Trump je američkog predsjednika i konkurenta na nadolazećim izborima nazvao "polomljenom hrpom sranja" koja je na rubu "odustajanja od utrke", u tajno snimljenom videu objavljenom na portalu The Daily Beast.

Snimka prikazuje 78-godišnjeg Trumpa kako sjedi u kolicima za golf i drži hrpu novca.

Vrijeđao Bidena i Kamalu Harris

"Kako sam prošao s debatom neku večer? Šutnuo sam onu ​​staru, pokvarenu hrpu sranja. On odustaje od utrke", rekao je Trump grupi ljudi koji su se našli u blizini.

"Izbacio sam ga iz utrke, a to znači da imamo Kamalu. Mislim da će biti bolje. Tako je loša. Tako je jadna. Jednostavno je tako jebeno loša", nastavlja Trump.

"Možete li zamisliti Bidena kako ima posla s Putinom i predsjednikom Kine, koji je žestoka osoba? On je žestok čovjek. Vrlo čvrst tip", završio je Trump.

Podsjetimo, nakon lošeg nastupa Bidena u prošlotjednoj debati mnogi su demokrati i analitičari pozvali Bidena da odustane od utrke zbog sve vidljivijih problema s njegovim zdravljem. Istovremeno, to je bila velika pobjeda za Trumpa koji prema anketama vodi u utrci za predsjednika, iako je ta prednost u pravilu na razini statističke pogreške.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.