Vlada predložila članove Nadzornog odbora Jadrolinije

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Na zatvorenom dijelu vladine sjednice, skupštini društva Jadrolinija Rijeka predložen je izbor Bojana Hlače, Mile Perića i Zorana Turuka za članove Nadzornog odbora toga društva, do provedbe postupka izbora članova Odbora, na vrijeme od najduže šest mjeseci. 

Što se tiče drugih kadrovskih pitanja, vlada je razriješila dosadašnje članove i tajnicu Vijeća za sustav unutarnjih kontrola u javnom sektoru Ivana Malenicu, Melitu Štrbić i Nikolinu Bibić. Novim članom Vijeća imenovan je Damir Habijan, a tajnicom Aleksandra Andonovski. 

Još razrješenja

Razriješen je dosadašnji član Fonda za obnovu i razvoj Grada Vukovara Damir Dekanić, a novim članom, koji je po položaju zamjenik župana koji obnaša dužnost župana Vukovarsko-srijemske županije, imenovan je Franjo Orešković. 

Razriješen je dosadašnji član Nacionalnog povjerenstva za olakšice Ivo Puhalović, a novom članicom imenovana je Ivana Milićević, kao predstavnica Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo. 

Članici Odbora za državnu službu Stanki Vučici ponovno je dano ovlaštenje za obavljanje poslova predsjednice Odbora do imenovanja predsjednika Odbora, a najduže do šest mjeseci. 

Razriješen je ravnatelj Uprave za industriju, poduzetništvo i obrt u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja Robert Blažinović, te mu je dano ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za poduzetništvo i obrt u Ministarstvu gospodarstva do imenovanja ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci. 

Antoniju Bebeku dano je ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za industriju i rudarstvo u Ministarstvu gospodarstva, do imenovanja ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci. 

Branki Augustinović povučeno je ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za trgovinu i politiku javne nabave u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja te joj je dano ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za trgovinu i unutarnje tržište u Ministarstvu gospodarstva, do imenovanja ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci. 

Ovlaštenja za obavljanje poslova ravnatelja

Renati Tomljenović dano je ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za politiku javne nabave u Ministarstvu gospodarstva, do imenovanja ravnatelja, a najduže do šest mjeseci. 

Nevenu Kosu dano je ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za programe i projekte EU, europske i međunarodne poslove u Ministarstvu gospodarstva, do imenovanja ravnatelja, a najduže do šest mjeseci. 

Samiru Šahinoviću dano je ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Ravnateljstva za robne zalihe u Ministarstvu gospodarstva, do imenovanja ravnatelja, a najduže do šest mjeseci. 

Danieli Sukalić dano je ovlaštenje za obavljanje poslova glavnog tajnika Ministarstva zaštite okoliša i zelene tranzicije, do imenovanja glavnog tajnika, a najduže do šest mjeseci. 

Anamariji Šopron Bognar dano je ovlaštenje za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za EU projekte, europsku i međunarodnu suradnju u Ministarstvu zaštite okoliša i zelene tranzicije, do imenovanja ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.