Za vaš karijerni razvoj i sreću odaberite 100% online studij na hrvatskom jeziku

Foto: Press

ONLINE studij je najpristupačniji i najfleksibilniji oblik studija kakvog danas poznajemo. Prilagođen je zaposlenim i mladima koji žele nešto više, nešto drugačije. Studirate lokacijsko neograničeno, također u većoj mjeri sami raspoređujete svoje vrijeme za studij.

Na DOBA Fakultetu, vodećem međunarodnom online fakultetu iz Slovenije, u ovoj godini više od 1500 online studenata neometano studira, od toga čak 576 na hrvatskom jeziku. Zanimanje za studij je među zaposlenima i ove godine veliko.

Njihovi studenti su veoma zadovoljni sa studijem. O tome što misle o online studiju rekli su:

A po čemu je online studij na DOBI poseban?

Online studij na DOBA Fakultetu studentima nudi mnogo više nego samo snimke predavanja i suhoparne zadatke poslane putem maila. Strukturirano i STABILNO okruženje, usmjeravanje studenata od strane profesora, motiviranje online mentora i njihova iznimna ODAZIVNOST, POVRATNE INFORMACIJE na svaki izvršeni zadatak, u detalj dovršeno provjeravanje i OCJENJIVANJE ... samo je nekoliko karakteristika njihovog modela online studija. Jedna od važnijih prednosti je i povezanost teorije i prakse, naime čak je 70 % studija namijenjenog rješavanju konkretnih poslovnih izazova i radu na projektima. Posjetite njihovu web stranicu, gdje ćete upoznati odvijanje online studija te zavirite u nastavno okruženje Blackboard.

I ove godine na DOBA Fakultetu velika ponuda online studijskih programa na hrvatskom jeziku

BACHELOR (PREDDIPLOMSKI) PROGRAMI - 180 ECTS

››Menadžment u suvremenom poslovanju
››Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću  
››Poslovanje i upravljanje u turizmu 
››Menadžment u socijali i obrazovanju

Želim informacije 

MASTER (DIPLOMSKI) PROGRAMI - 120 ECTS

››Međunarodno poslovanje
››Marketing i prodaja 

Zanima me 

DOKTORSKI PROGRAM/PHD 180 ECTS

››Inovacije i održivo poslovanje u suvremenom društvu

Pošaljite mi informacije 

Ako želite studirati na modernom fakultetu koji već 23 godine nudi najsuvremeniji model online studija, preporučujemo vam da odaberete DOBA Fakultet.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.