FOTO U Hrvatsku stigao novi model Tesle, objavljena cijena

Foto: Tesla

Tesla danas predstavlja novost u svom asortimanu vozila Model 3 u Europi - Model 3 Long Range Rear-Wheel Drive. S dosegom od 702 km (WLTP) i potrošnjom od 12.5 kWh/100 km, Model 3 Long Range Rear-Wheel Drive je Model 3 s najvećim dosegom ikad i najučinkovitije Tesla vozilo dosad, objavili su iz Tesle.

Cijena je 44.990 eura

"Dostupan je u Hrvatskoj po cijeni od 44.990 €, a može prijeći kilometar s energijom koja je potrebna za podgrijavanje smrznutog obroka u mikrovalnoj pećnici. Iz te perspektive gledano, to znači da će budući vlasnici moći prijeći više kilometara za svaki euro potrošen na punjenje", kažu iz Tesle.

Kao i sva Tesla vozila, Model 3 Long Range Rear-Wheel Drive u osnovnoj opremi dolazi sa svim premium dodacima i značajkama. Nova varijanta uključuje sva poboljšanja uvedena u asortiman vozila Model 3 prošle godine.

Isporuke kupcima u Europi krenut će u studenom. 

Atmosfera nalik čahuri

Dizajn putničkog prostora s efektom zatvaranja u "čahuru" i izrađen od premium materijala s poboljšanim razinama izvedbe pruža tiše no ikad okruženje u vozilu zahvaljujući akustičnom staklu koje se proteže pod 360°, poboljšanim ležajevima ovjesa, brtvama I materijalima koji prigušuju buku, a koji su uvedeni u nadograđenoj verziji vozila Model 3. 

Ovu atmosferu nalik čahuri dodatno poboljšava premium sustav ozvučenja koji je dizajnirala Tesla, a koji sadrži devet zvučnika i pojačalo te ima izvornu podršku za usluge streaminga kao što su Spotify, Apple Music, YouTube Music... 

Zaslon u drugom redu sjedala od 8 inča putnicima straga omogućuje jednostavan pristup komandama za klimatizaciju i zabavu. Putnici sprijeda mogu uživati u dodatnoj udobnosti ventiliranih sjedala, dok grijana sjedala u prvom i drugom redu pružaju potrebnu toplinu kad temperature padnu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.