Novi Chevrolet Spark: Start na 58.400 kn

NOVA generacija Chevroletovog mališana predstavlja se u praktičnijem i nadasve atraktivnijem izdanju, a uz bitna poboljšanja starta cijenom od 58.400 kn.

Novi Spark globalnih aspiracija uzima monovolumensku koncepciju, ali i moderniji izgled iza kojeg se krije prostranija unutrašnjost. Pet vrata je i ovdje imperativ, kao i prtljažnik kapaciteta upotrebljivih 170 litara.

U fokusu kabine je ploča s instrumentima izvedena u motociklističkom stilu, s analognim brzinomjerom i digitalnim mjeračem okretaja. Spomenimo i ledeno plavo pozadinsko osvjetljenje.

Oprema osnovnog modela uključuje šest zračnih jastuka, ABS i servo upravljač, a cijena za izvedbu s 1.0 motorom je kao što smo rekli 58.400 kn. Prvi primjerci modela u prodajne salone dolaze početkom iduće godine.

Spark je dugačak 3.640 mm, a širok 1.597, što mu omogućava dobre manevarske sposobnosti u gradskim uvjetima. U tome će pripomoći i obnovljena gama motora. Čine ju dva benzinca 1,0 snažan 68 i 1,2 sa 81 KS. Odlikuje ih niska potrošnja goriva od 5,1 l/100 km, ali i performanse u skladu s imidžom kojeg nosi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.