Odvela Mercedes na popravak, nestao je. Pogledajte gdje je pronađen 3 godine kasnije

Screenshot: YouTube/WREG News Channel 3

Kathy Lofton iz Memphisa doživjela je noćnu moru svakog vlasnika klasičnog automobila. Nakon što je još 2021. godine odvezla očev Mercedes-Benz 190E na popravak, automobil je nestao bez traga. Pronađen je tri godine kasnije, piše supercarblondie.com.

Kathy je naslijedila očev voljeni Mercedes i željela ga je sačuvati kao uspomenu. Problem je bio kvar na sustavu paljenja, koji je samo njezin otac znao popraviti. Odlučila je automobile odvesti na popravak u lokalnu radionicu, nadajući se brzom rješenju. Platila je unaprijed 1500 dolara i očekivala da će automobil biti gotov za nekoliko tjedana.

Međutim prolazili su mjeseci, a Kathy nije dobila nikakve informacije o tome kako napreduje popravak. Pokušala je telefonski kontaktirati s automehaničarom, ali se nitko nije javljao, a kada bi osobno otišla u radionicu, vlasnik bi nalazio svakakve izgovore. "Govorio bi mi da ima samo nekoliko radnika i da dijelovi sporo dolaze zbog pandemije", ispričala je.

Situacija se dodatno zakomplicirala kada je vlasnik radionice prodao svoju firmu. Nova uprava nije imala informacije o njezinom automobilu, zemljište je ispražnjeno, a Mercedesu nije bilo ni traga. 

Osjećajući se bespomoćno, Kathy se obratila lokalnom mediju WREG News Channelu 3, koji je odlučio istražiti slučaj. Vlasnik radionice rekao je novinarima da je Mercedes već vraćen Kathy, a isto je novinarima tvrdila i njegova supruga. Nakon toga je s novinarima kontaktirao odvjetnik vlasnika, koji je tvrdio da je automobil odvezen u drugu radionicu te da ga Kathy nije došla pokupiti.

Koristeći dronove, novinari su uspjeli locirati automobil u drugoj radionici. Bio je parkiran u polju. Nakon nekoliko razgovora i prepirki s novim vlasnicima, Kathy je konačno vratila svoj Mercedes. Iako je automobil bio u lošem stanju, bila je zahvalna što je pronađen, piše supercarblondie.com. Sada se nada da će uspjeti dobiti natrag 1500 dolara koje je platila za popravak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.